Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanley-B.

    őstag

    válasz Véreshurka #5956 üzenetére

    nem tudom mire szeretned hasznalni igy erre eleg nehez valaszolni, en biztos inkabb egy ket foglalatost vennek, csak a T620 felarat sokallom kisse oszinten szolva.
    Mikor megkaphato az R720, 2x annyi rammal, igaz kettovel kevesebb maggal / CPU, de majdnem 100 ezerrel olcsobban, nehez erveket hoznom a T620 mellett. Max akkor ha mindenkepp tower kivitelut szeretnel.

    Barmilyen konfigra adnak arajanlatot amugy amilyet csak szeretnel, T320-ra is adnak HDD nelkul biztos vagyok benne, csak az a gond, hogy vagy nem lesz olcsobb, vagy csak minimalisan mert akcios gepeknel ezek a kiegeszitok, pl HDD vagy RAM (kis modulok eseten, pl 2GB) SZERINTEM ilyen kulon nem igazan eladhato keszlet kiszorasat is jelentik.
    Pl. en vettem mar olyan akcios jol felszerelt R820-at 158 ezerert, amin joforman egy mikrokarc sem volt annyira makulatlan allapotu volt, egy porszem nem volt a gepben, tenyleg mint egy uj. Viszont ez egy 4x 8magos Xeon, 48 memoria modult fogadni kepes szerver es a 64GB RAM 32db 2 GB-os modullal jott ossze benne :D manapsag 2GB-os modulok elegge eladhatatlanok, de egy ilyen jo aru geppel ki lehet szorni oket, szerintem a nem tul nagy SAS lemezekkel is ilyesmi a helyzet, es ezert nem igazan lesz olcsobb ha ki is veszik belole, de ez csak az en meglatasom/tippem, kerdezz ra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák