Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz junkpod #17306 üzenetére

    Nem mondom azt, hogy értem az okát, és egyáltalán nem is érdekel. Még akkor sem, ha ez rám nézve szégyen. Inkább tényként elfogadom.
    Hasonlítottam Dune Base 3.0-t több másik (Popcorn, Pioneer, Cambridge Audio, Arcam) lejátszóhoz. Ugyanazok a zenék és filmrészletek vannak két teljesen egyforma merevlemezen, a lejátszókat egyforma kábelekkel csatlakoztatom az erősítőhöz, azon váltogatom a bemeneteket és hallom a különbséget. A képpel hasonló a helyzet, csak kihagyom az erősítőt és a lejátszók közvetlenül a tévéhez csatlakoznak, annak a bemeneteit váltogatom. Természetesen hajszálra azonosra kalibrált beállításokkal.
    A különbség sokszor durva és meghatározza az egész rendszer minőségét és a lényeget, az élményfaktort. A lejátszón nagyon sok múlik, az határozza meg alapjaiban a végeredményt. Ameddig az nincs rendben, felesleges a többi alkotóelemre pénzt költeni.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák