Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz Nemir Ombe #25379 üzenetére

    A konkrét százalékig vissza követve egy bruttó 150ezres AVR gyártói átadási ára lehet kb 80ezer, ami szerintem is reálisan hangzik.
    De ebbe szerintem bőven belefér minden további amit írtál úgy, hogy az egészből az AVR anyag költsége a legkisebb hányad, mivel szerintem itt pár centes elektronikai tomegcikkekrol van szó, meg egy dsp/dac sem kerül néhány dollárnál tobbe. Tuti nagyobb költség a liszenszek és a vállalati működési költségek.
    Miért spóroljanak egy kábelen 1 dollárt ha ezzel meg tudnák magukat különböztetni a piacon? Azért mert ebben a kategóriában ezzel nem tudnak megkülönböztetni magukat: nem számottevő a hatása illetve a célközönség nem fogékony a hifi-vudura. Nagyobbat kaszalhatnak ha ráírják a 4k, 3D, atmos... kulcsszavakat.
    Én ezért azt gondolom, ebben a kategóriában tapkabelre költeni felesleges, azt a pénzt inkább érdemes hangszóró kabelre költeni, ha már.
    (Mondom ezt úgy, hogy a hkts16 hangszórókat a gyári vezetékkel használom... De most már kíváncsivá váltam, legalább a frontok kábel cserejet fontolgatom csak attól félek nem hallanák különbséget...)

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák