Új hozzászólás Aktív témák

  • nimfas

    addikt

    Ahoy!

    https://www.elektrowelt24.eu/shop/AV-Receiver/Denon/Denon-AVR-X1300W-schwarz-A-V-Receiver-mit-WLAN-und-Bluetooth::5531.html Ezt linkelte valaki, végső esetben ez még beleférne a keretbe 359 Euro = 113eFt+posta.... passz hogy mennyi, Mennyi???. Itthon 160eFt, Denon AVR-X1400H pedig 138eFt Mi a difi az 1300 vs 1400 közt.

    Kinti rendelés esetén a garancia csak kint érvényesíthető gondolom, nem DELL jelleggű global garancia van az erősítőre. Jól gondolom hogy esetleges javítás esetén ki kéne postázni Németországba? Itthon adott a 3 év gari. Valamit valamiért.

    Holnap ha lesz időm megpróbálom elérni akitől anno vettem az Onkyo erősítőt, foglalkozik-e még erősítőkkel.
    (Bár ahogy néztem AV forumon elég rég volt online....)

    Higyjétek el nem anyagi oka van annak, hogy nem 2-300eFt-ért veszek erősítőt (kb 2 heti kereset), egyszerűen nem használnám ki és így felesleges kiadás lenne, ennyi. Se több, se kevesebb. Én tökélesen megértem, hogy ti a minőségi hangzás irányába szeretnétek terelni, de nincs rá időm sajnos. Arra lenne igényem, hogy ne a TV szóljon ha filmet nézek nagy ritkán. :) Vehetnék S. Galaxy 8-at is, de az igényeimet kiszolgálja egy 70eFt-ot Xiaomi telefon is.

    Régen vettem erősítőt, 90 körül vettem 2007-ben Onkyo 605-öst. Nem tudtam hogy közben duplája lett az ugyanezt nyújtó erősítők ÚJ ára. Mivel sajnos proci hibás lett (2 szerelő szerint is) így javítani nem gazdaságos a bp-i szakszerviz szerint se. Ezért gondolkodtam el új vásárlásán. Olvasgattam a topicot, ott tűnt fel hogy ajánlottátok valakinek a Danon 540BT-t, aztán mikor rákérdeztem szinte torokharapásig fajult a dolog. :DDD

    Nem tudtam hogy ezzel ekkora lavinát indítok el, elnézést! ;]

Új hozzászólás Aktív témák