Új hozzászólás Aktív témák

  • Stehe

    aktív tag

    Sziasztok!

    5.1-es rendszer vásárlást tervezem, egy 7.2-es erősítővel, mivel lesz két másik hangfa a fürdőszoba álmennyezetébe beépítve. Erősítő Yamaha lesz, viszont az 5.1-es rendszer esetén még erősen gondolkodom, hogy mely szetteket érdemes kipróbálni. Keret kb. 300e Ft lenne, mélynyomóval együtt. Annyira a keret nem fix, tehát ha kicsit többért lehet sokkal jobbat kapni az átgondolandó... A rendszert 30% házimozira használnám, 70%-ban ma zenék hallgatására, hangszeres zenét egyáltalán nem hallgatok.Egy L alakú amerikai konyhás nappaliba lesz a rendszer telepítve, ami összesen 30m2, ebből 20 a nappali, 10 a konyha.

    Eddig az alábbi típusok jöttek szóba, amiket meg szeretnék hallgatni. Ha a fentiek alapján bármilyen ötletetetek / tapasztalatok lenne, osszátok meg kérlek! :-)

    Jamo S809 : Itt az ár is szimpatikus, illetve a szett mérete is, mert nincs sok helyem, ez a szett mélynyomóstól kényelmesen beférne. Viszont kérdéses, hogy az S810-es SUB mennyire jó házimozihoz, mert azért jó lenne egy erős basszus. Esetleg ez a rendszer egy másik mélynyomóval?
    JBL Arena 180: Árban is oké, teljesítménye is jónak tűnik...

Új hozzászólás Aktív témák