Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz zsoika #40023 üzenetére

    Ha tehetném már rég lenne itthon egy komolyabb cucc álló hangfalakkal, meg minden egyébbel, de egyrészt nem tudom kihasználni, másrészt helyem sincs(12m2) hozzá. Na meg nem szeretnék ennyit költeni rá.

    Nem vagyok igénytelen hangzás terén, a hordozható audio cuccom kb többe van, mint amit erre most költeni szeretnék, de valahogy eddig is elég volt a jelenlegi filmek terén, így szerintem egy ilyen nagyon-nagyon kezdő cucc sem okozna csalódást.

    Tudom, akkor minek kérdezek.. Csak azért szar és szar közt is lehet különbség, és gondoltam akkor a kevésbé rosszat válasszam inkább.

    A jelenlegi viszont már nagyon a végét járja, üresjáratban búg, a cérnaszál kábel fix, és már a végét járja, készenlét módja nincs, a főkapcsoló már nem működik, nameg a windows latency-s baromsága miatt van, hogy egy film alatt 10x kezd pattogni a hang.

    Na ezt mind megoldaná egy ilyen alap cucc, a jelenleginél rosszabb hangzása csak nem lenne és még mindig többre és sokoldalúbbra tartok egy ilyen cuccot, mint egy 100k-s logitech vagy hasonszőrű PC-s szettet. Max esetleg egy ilyen, ebben az árban, de ez se biztos, hogy jobban szól, plusz only PC lenne akkor.

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák