Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz zsoika #46763 üzenetére

    Van ez a set TSW-90-el is. (Persze ez mind elméleti, mert most csak nézelődöm, nem tudni BF-en mi lesz) Ha azt mondod az is elég, én elhiszem :) Valószínűleg a szomszédokra való tekintettel pont a mélyből fogok elengedni beállításokban úgy is.

    Annyi hogy a nappalim nem teljesen zárt, hanem egyben van az előszobával, csak a nappalinak használt része a térnek 20nm2. Illetve mellette egy konyha van, amit vissza akarok alakítani amerikai stílusúra idővel, most le van választva. Nem tudom ez mennyit fog változtatni a dolgokon.

    Kb. így néz ki a nappalim (gyorsan összedobtam valamit HomeByMe-vel, nem pont méretarányos :D) , amerre a csóka néz azon a falon van a TV jelenleg. Hátsó falon van egy IKEA Kallax, és a kanapé kb. 3/4 távon a TV és a Kallax között. A mélyládát a jobb hátsó sarokba gondoltam tenni, ott nem látszik

    Bocsi, széjjel editáltam az előzőt. A Denon AVR-X2500H elég lehet ehhez a set-hez? Inkább szeretném hogy legyen kicsit jövőt állóbb és tudja az object based audio-t. Na meg igazából upfiring vagy mennyezeti Atmos hangszórót adni a rendszerhez utólag is lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák