Új hozzászólás Aktív témák

  • fjanni

    tag

    Sziasztok. Dilemmám van, a tanácsotokat kérem. 55Q70 tv-hez vennénk valami hangkeltő cuccot ami jó 5.1 és Atmos mozihoz, de zenéhez is. Igazából nem tudom hogy egy soundbar erre mennyire jó, vagy inkább házimozi rendszer felé menjek-e el. A soundbar mellet szól hogy nem kell válogatni erősitőt, hangfalakat, mélynyomót, kábeleket, nem kell ezek elhelyezésével foglalkozni, csak megveszed, bedugod és szól.
    Olvastam itt arról is hogy nem mindegy hogy hangfalaknál hogyan helyezed el azokat (pl. mindentől legalább 1m), milyen kábelt használsz stb. stb. plusz egy valamirevaló rendszer 500k-tól indul.
    Ezzel szemben amit kinéztem az a Samu Q80R 5.1.2 soundbarja, ami kevesebb mint fele pénzbe kerül, könnyű elhelyezni, jól együttműködik a samu tv-vel, tesztek szerint is jó.
    Értem én hogy ez soha nem fogja megközeliteni egy előbb emlitett belépő szintű de jó minőségű házimozi szintjét hangzásban, de kérdés csak az hogy megéri-e az a 300K többlet pénzt úgy, hogy nem ideális a szoba, nem tudom ideálisan elhelyezni a hangszórókat, nem eredeti angol DTS hangsávot nézünk hanem legtöbbször AC3 szinkronosat és én pedig nem vagyok egy vájtfülü.
    Van esetleg valami másik előny v. hátrány egyiknél másiknál amit figyelembe kell venni?
    A válaszokat előre is köszönöm.
    És bocs hogy soundbar témával zargatlak benneteket de őszinte véleményeket várok.

Új hozzászólás Aktív témák