Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    legenda

    válasz Quetz #61534 üzenetére

    Mi kifogásod van a potens szó ellen?
    Tehát az a hangdoboz, amiben nincs 1-2 db 20 centis hangszóró, az nem lehet jó?
    A felépítés remek, kiváló, mi a bajod vele? Milyenre terveznéd, gyártanád egy ennyibe kerülő 5.1 szett szatellitjeit? Mutass jobbat ugyanennyi pénzért!
    A csillagozásról számtalanszor leírtuk, hogy nem abszolút skálán értendőek, hanem csakis adott árkategórián belül. Tehát a 250000 forintos szett (vagy bármilyen termék) 4 csillaga nem jelent azonos minőséget az egymilliósokéval, de még a 600000 forintos M&K-val sem összevethető. Másik irányba nézve is ugyanez a helyzet, jobb hangminőséget jelent, mint a 100000 forintos 5 csillaga.
    Tévedés, semmi közük a reklámoknak, bannereknek a cikkekhez, azok díjazásához, de ezt itt nem fogom kitárgyalni.
    Az AVForums-on csupa olyan teszttel találkoztam, amikben 7-9 pontot adtak, néha a maximális 10 is előfordul. A 6 olyan ritka, mint a fehér holló. Ugyanez a helyzet az AREADVD-nél. Nem kezdenek el olyan termékekkel alaposabban foglalkozni, amikről az előzetes ismereteik alapján csupa rosszat kellene írni. Bár ilyet hirtelen nem tudnék említeni a hazai kínálatból.
    Fizesd ki a méréseket, mint olvasó, akkor lesznek megint! Kicsi a hazai piac, nem fér bele a költségvetésbe, konkrétan többszörözné azt.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák