Új hozzászólás Aktív témák

  • gab1ka

    aktív tag

    válasz VoidXs #63768 üzenetére

    Persze én értem ezt és találó is a példa :), de te is tudod, hogy ha majd nem jön kis hátszél a confirmation biasból és látja hogy már megint egyedül van, akkor vagy addig finomitgatja a véleményét hogy hát ő valójában nem is úgy értette hanem máshogy, vagy ha esetleg konkrét kérdést kap amire nem tud válaszolni akkor felszívódik amíg elül a téma.
    Aztán kezdődik elölről az egész.Ezért gondolom hogy kár a gőzért, egy ilyen extrém mértékben elfogult személlyel nem lehet tárgyilagos kommunikációt folytatni.

    Többek közt még mindig ezért is várom Tamoo beszámolóját végre a zárt után a Klipsch-ről, ha venné a fáradtságot hogy megnézzen végre pár filmet :), mert ott van pro kontra, meg esetleg graf beszúrás hogy hogy sikerült az rendszerbe illesztés, körmondatok, nem pedig egyedileg kitalált sehol máshol nem létező ökölszabályok, meg ilyen idétlen erősítő ár felszorozgatás meg következtetés hogy mi mihez illik.

    Hasonló volt egy korábbi itteni eset, amikor is Klipschekről váltott az user svs 12nsd-re és utána szépen egy nagy hsz-ben leírta hogy mi hogyan lett más a zárttal, ha becsaptak egy ajtót a filmben az a reflexessel ilyennek hatott, ugyanez a zárttal ilyennek stb.. (ezek az svs-ek éppen eladók, bár ez csak viccesen hat, nem biztos hogy bármi jelentéssel bír)

    Persze nem tagadom, hogy ez a része is szórakoztató a fórumozásnak, ilyenkor születnek a szélesen szóró centerek meg az egyéb nyalánkságok és nem egyszer égbekiáltó marhaságok.

Új hozzászólás Aktív témák