Új hozzászólás Aktív témák

  • epigramma

    tag

    válasz Kapanyél #64107 üzenetére

    Szia,

    nálam ugyanez a szitu. Denon AVR és Samsung TV, plusz még bejön a képletbe egy médialejátszó és egy audio extraktor is :D

    Van, hogyha simán kapcsolom a TV-t, akkor bekapcsolja az erősítőt is, de legtöbbször nem. Van, hogyha bekapcsolom az erősítőt, bekapcsolja a TV-t (WTF).
    Ha a médialejátszóval nyomulok, akkor az az audio extraktoron keresztül megy, kép a tv-re, hang az avr-re. Sokszor csillió ki-be kapcsolgatás után sikerül működésre bírni a dolgot, mert vagy a TV ugrál át az AVR-re, vagy az AVR ugrál át a TV-re :)) Nem tudom mi okozza, viszont én arra tippelek, hogy a TV-vel lesz valami gixer, mert amúgy az audio extraktor előtt is ugyanez volt.

    Sőt, nálam sokszor egyébként van egy pop is a hangban, amit nem sikerült kiiktatni, viszont ez akkor és csak akkor van, hogyha a TV a forrás (mert amúgy arra gondoltam, hogy a hűtő, hogy kapcsol akkor van a pop, de nem - panellakó vagyok, és fura az elektromos hálózat :D ), pedig kipróbáltam vagy 10 féle kábelt.. Ha médialejátszó, vagy spotify megy az AVR-en, akkor nincs pop.

    epigramma: "Irodalmi műfaj. Rövid, tömör, csattanós költemény."

Új hozzászólás Aktív témák