Új hozzászólás Aktív témák

  • gab1ka

    aktív tag

    válasz Morris #66019 üzenetére

    Valóban nem mindig azt kérdezik a kérdezők hogy az atmos jó e meg kell e, hanem egyből azt hogy melyik legyen. Minden egyes esetre nem tudok célozgatni, átfogóan értettem azt amit írtam.
    Teljesen egyetértek veled a kérdésben, és szerintem nem kell elengedni a témát mert ez kimondottan nagy segítség lehet azoknak akik most indulnak el ezen az úton, különösen a pénztárcát figyelembe véve.
    Ettől még viszont lehetsz toleránsabb, csak egy nagyon kicsit kéne objektívabban látnod a külvilágot. Ez nem hozzáállás meg gondolkodás kérdése. Nem mindenki szöszöl tesztekkel meg fórumokkal minden egyes döntése előtt minden témában.
    Szerintem sem rossz ötletet megemlíteni ezt a dolgot az első hsz-ben, sőt ami azt illeti egy kalap alá kerülhetne egyéb további kimondottan mozis ajánlásokkal, mint a center fontossága ami épp aktuális téma volt kb, vagy az EQ jelentősége és ha lehetőség van rá akkor inkább régebbi AVR jobb bemérővel mint az új csillivilli 2000-es olyan HDMI-vel amit lehet hogy nem is használ az ember stb..
    Szerintem ezek nagyobb hangzásbeli löketet adnak megfelelően összeollózva, mint hogy most fixen költsünk el 10 meg 15%ot kábelre.

Új hozzászólás Aktív témák