Új hozzászólás Aktív témák

  • gab1ka

    aktív tag

    válasz VoidXs #70997 üzenetére

    Nézd én komolyan nem értem már miről beszélsz. Annyi volt a kérdés hogy mennyit tesz hozzá az AVR az input laghoz. Ennél jobban egyszerűen lehetetlen leegyszerűsíteni és összefoglalni a kérdést.
    Hoztál egy példát 1 meg 5 miliseces monitorokról, amilyen gtg válaszidők vannak ugyan monitorok esetén, csak ennek nincs a kérdésben szerepe, ellenben az input laggal, ami minden monitornál adott, annyi amennyi. Direkt inkább hagyni akartam már ezt a kérdést mert ezekkel a pollingos synces szakmai szlengbe öntött képletezésnek se eleje se vége, inkább kikecmergésnek tűnik a korábbi tényszerűen ugyan igaz, ámbár az igazunkat alá nem támasztó állításból.

    Erre ott van egy konkrét teszt, egy mérés, a topic szent grálja, most meg már az se jó.
    Szerinted kétszerezi majd 40%al növeli az AVR az input lagot, a teszt szerint meg 0.1ms-t ad hozzá. Most akkor kinek kellene hinni?

    Azt mérőműszer meg minden voodoo nélkül állítom, hogy se nem kétszerezi, se nem emeli 40%-al az én AVR-em az input lagot sem konzollal sem pc-vel. Onnan tudom, hogy ezerből ezerszer megmondom a különbséget a 10 20 40 ms között, mindhárom érték mellett töltöttem éveket, azonnal megmondom ha most 20 helyett 40 lenne.

    Ahogy az elején is pedzegettem ugyan, szerintem túl van pörögve ez a téma, mostanra már konkrétan túl van tolva..

    Én a saját tapasztalatomnak eddig is hittem, ma rákerestem és mások, akiknek van ehhez eszközük megmérték és alátámasztották azt amit eddig is érzékeltem.

    Nagyon nagyra tartom a hozzáértésed félre ne érts, nem kötekedni akarok, de én itt most már csak rögeszmét látok.

    Abban egy pillanatig sem kételkedem hogy veled ezek a dolgok úgy történtek ahogy leírod, sőt hogy ezeknek ilyen és ilyen összefüggéseik vannak, de ahogyan a cikk konklúziója is lehet egy szélsőségből eredő véletlen állapot, úgy a tiéd is lehet egy szerencsétlen, az átlagot nem jellemző eredmény.

Új hozzászólás Aktív témák