Új hozzászólás Aktív témák

  • embe

    nagyúr

    Távol álljon tőlem hogy a Denon mellett kardoskodjak, volt több is - 4500-ig bezárólag, Marantz 7013, és nem tetszett amit nyújtott.
    Viszont ha már meg volt említve, a legjobban az Arcamok (390, 550) tetszettek. Úgy hogy a Diracot kezelni, használni sem tudtam.
    És fogalmam sincs a pontos műszerek által mutatható értékeiről, igazából magasan teszek rá. Ha megkérdezik, azt sem tudom megmondani hogy "hány wattosak". Még annak sem amit hirdetek éppen.

    Egy hangzást számokkal írunk le??? :U A kutyát nem érdekli, hogy a műszerek mit mérnek, itt nem YPAO, vagy az Audissey stb. bemérésekre gondolok.
    És az a gáz hogy visszakanyarodunk a szokásos témához. A topic címe "belépő szint".
    Ez a PH-nál mindig is a ráfordított összeget jelentette, nem azt hogy valaki most kezdi éppen a házimozizást, és merre induljon el mondjuk 10 millával.
    Meg ha valaki kihallja a különbséget, bármi az ezotéria kategóriájába eső - számomra is értelmetlen - hülyeségből, akkor az magasan leszarja hogy egy mérnök mit mond. Ok. ne térítsen, hogy csak azzal a jó, mert azzal valóban félrevezeti a többieket, de ha ő úgy érzi jól magát, az tetszik neki, akkor el kell fogadni. Nem kell a saját ízlését senkinek - senkire ráerőltetni. Ez egy hobby, egy kedvtelés amit a saját örömére csinál mindenki.
    És aki nulláról indul, annak egy Denon 2500 is produkálhat hihetetlen "hifi hangzást". Később ha a bogár beindul majd cserélget. És akkor majd leírja hogy milyen szuper az új szerzeménye.
    Gyakorlatilag olyan a topic, mintha hangmérnökök, technikusok vagy színházi hangosítók szakmai gyülekezete lenne.
    Addig amíg elfogadja a fősodor álláspontját, addig minden ok., ha már mást mer leírni, akkor jönnek a betámadások műszerek méréseivel. És a győzködés, hogy amit hall az hülyeség, az nem lehet jó, mert a műszerek nem azt mutatják hogy jó.
    Belépőszinten nem sok embernek van dedikált moziszobája. Sokan csak egy kicsit jobb hangzást szeretnének a tévé hangszórójától, vagy egy soundbartól.

    Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

Új hozzászólás Aktív témák