Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz VoidXs #80583 üzenetére

    Azért érdekelne mert ahogy utána olvastam pár fórumon azt "állítják" a denon csak ab osztályú erősítőket csinál. Bár ugyanitt azt is "állítják", hogy nincs benne FM rádió :D ! persze akkor minek a hátuljára az FM antenna meg az AM antenna? Biztosan sok volt a raktárban.
    Az én "fülem" szerint a fátyolos hangzás azt jelenti amikor a magas hangok ~3500Hz felett megvannak csak nem egészen azon a hangerőn szólnak amin már élvezhető lenne. Lehet nem a fátyolos inkább a "pokrócos" hangzás lenne rá jó kifejezés mert azt elé rakva egy jó hangszórónak simán produkálja ezeket.
    A másik amit mindenki kihagyott itt az nagyon nem elég ha van egy erősítő, hangfal. Sajna a hangfalak belseje is elöregszik főleg a kondenzátorok! Ezek egy idő után szintén elveszítik a magas-közép tartomány hangerején és pár DB már "fátyolos"(pokrócos) hangzást eredményez. Nemrég néztem egy videót Klips hangfalról. Ott a tulaj belenézett és megmutatta a hangváltót. Na az egy hulladék volt! Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen "nagyra tartott" :D hangfalban egy 300Ft-os tele sima kondérral hangváltó van! Biztosan a bevétel terhére menne egy 5-6eFt-os alsó kategóriás hangváltó ami kicsit emelné is a hangzását. De már tudom olyan nekem véletlenül sem!

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák