Új hozzászólás Aktív témák

  • Mulholland

    tag

    válasz BBéci #8777 üzenetére

    Kedves BBéci! Köszönöm az építő jellegű kritikát.Viszont ne haragudj de nem értek egyet. Bár a Pro Logic IIz valóban 5.1.2 kiépítésű, mégiscsak 7.1 hangszórót használsz fizikálisan. Olyan erősítő nincs, ami csak Pro Logic IIz van. Ezzel az erővel beállíthatom úgy is a hangszórót, hogy hátra teszem a hagyományos 7.1 kiépítésre. Viszont az hogy rögtön nekem támadsz és kvázi "lehülyézel" ismeretlenül az picit zicceres és nem túl udvarias, meg úgy beállítani dolgot mintha a szent grál csak nálad lenne. Nem vagy itt, nem hallottad az előtte-utána hangzást. Nem ez az első erősítőm és nem ez az első hangfal szettem sem.
    Elhiszem, hogy a te ortodox elképzeléseidbe ez "szentségtörésnek" minősül és ellent mond annak amit te a házimozizásról gondolsz. De hát te sem tudsz mindent.
    Ezért arra kérlek, hogy ne élből "hülyézd" le a másikat és probálj kicsit disztingválni. Azt ugyanis nem is állítottam, hogy ez az üdvözítő. Viszont kipróbálásra érdemes annak. Akinél a TE megfogalmazásod szerint csak "cella" van.
    Megértésedet köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    ARCAM AVR20, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10+polk LSIM703 szett, Monolith 12THX sub

Új hozzászólás Aktív témák