Új hozzászólás Aktív témák

  • Dagidög

    senior tag

    válasz #98221312 #106988 üzenetére

    Szerintem itt két faktor játszik igazán:
    1. a saját igényszintünk.
    2. az anyag minősége, illetve hogy az mekkora részt játszik annak élvezeti értékében.
    Ha 1 nagyon magas, akkor mindentől függetlenül törekszünk a minél magasabb minőségre, mint ahogy te is teszed. Ha a 2 meghatározó, akkor vegyes minőségű tartalmat fog nézni az illető attól függően, hogy a film igényli-e azt a bizonyos extra minőséget, mint láthatod a barátodnál.
    Személyes tapasztalatom, hogy volt olyan film, aminél az SD verzió után a Blu-ray változat nem nyújtott számomra lényeges plusz élvezetet. Ellenben van olyan film, amit nem szívesen néznék gyenge minőségben, mivel szemet gyönyörködtető felvételekben gazdag.

    (#106990) BBéci: Ha a hasonlatnál maradok: a Tenderloin bélszín valakinek jobb lehet az említett prémium körülmények között, míg másvalakinek pont ugyan annyit jelenthet zsírpapírból fogyasztva. Ugyanígy neked többet jelenthet az audiovizuális élmény, míg másvalakinek eltörpül a jelentősége a cselekmény, a színészi játék vagy akármi más mellett.
    Különbözőek vagyunk, éppen ezért szoktam megmosolyogni, amikor itt a házimozis vagy a hifis topikban elkezdik magyarázni az emberek, hogy mit hall(hat) a másik meg mit nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák