Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz z123456789 #109046 üzenetére

    4. Még nem jutott eszembe értelmes érv, de ha meg akarod ijeszteni a betörőt, akkor akár jó is lehet. :DDD

    5./6. 25-30 centi az nem sok. 1 méterhez közelítve már lehet egész jól mérne a mikrofon. De ez kivitelezhetetlen a legtöbb élettérben. Tudom.

    Az LFE az ugye az a csatorna, ami a mélyhangokat tartalmazza. DD és DTS esetében 120Hz a limit, eddig tartalmazhat hangokat. TrueHD és DTS-HD esetén nincs ilyen limit, teljes értékű csatorna, ezért kellhet egy külön alul áteresztő szűrő (Low Pass Filter = LPF) az erősítőben, hogy "véletlenül" se jusson magasabb freki a ládára, mert hát csak azzal dolgozzon, ami neki való, más frekinek nincs ott helye.

    A többi csatorna vágási frekije a másik történet. Mivel ezek (is) teljes értékű csatornák, ezért tartalmaznak mély hangokat is. Ezeket kell ugye levágni és a mélynomóra küldeni. Ezt a melót az erősítő DSP procija végzi el. Tehát a mélyládára megy az LFE jele + az 5 vagy 7 csatornából levágott rész.

    Polkokon érdemes elgondolkodnod, ha az amerikai, dögös hang kell. De nem biztos, hogy jó páros lenne a Marantz-cal. Vásárlás előtt mindenképpen hallgasd meg! :K

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák