Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz liszi70 #116908 üzenetére

    "Csak egy benyomás volt,"

    Értem, most visszakozol. Gondolom rám vonatkozott a következő rész : " nem szokásom azonnal belelelkendezni a topikba a benyomásaimat." Vettem, de tartom, amit akkor írtam, mert ugyanazt hallom, ma is, amit az első benyomásom alkalmával is hallottam. És ennek semmi köze AVA-hoz, vagy Isotek-hez. Egyszerűen hallható a túlfeszvédős elosztó és-e között a különbség, de akkor sem írtam mást, mint ahogyan most sem.

    Számolni szabad? Egy akármilyen túlfeszvédős elosztó kb.7-20e FT. Ezt tökéletesen kiváltja, sőt túlszárnyalja a Kontaset 4700 Ft-os elosztója, ami a kábelcsere után sem lesz többe, mint egy 10e Ft-os másik elosztó. Aki kicsit is érez magában annyi bátorságot, vagy kísérletezési kedvet, hogy kipróbálja, nem fog rosszul járni, SZERINTEM. Gem-nél 3-4e-ből megvan a tápkábel is dugóval. Mi kivetnivaló van abban, amit írok, pl. most? Meg tudod mondani, mi irritál mondjuk téged? Igazán nem értem. Az elosztó működik és tökéletesen hallható, tapintható a zeneisége a másik fajta elosztóhoz képest. Sajnálom, ha Te ezeket nem hallod meg, mert kimarad egy élményfaktor az életedből. De attól még ott van..és ne kelljen állandóan bizonygatnom, hogy hallom is, nemcsak kamuzok. ;)

    És lakótelepen lakom, de nem kaszárnyában, hanem kis, 4 emeletes épületben, ahol nemrégiben cserélték a betáp kábelt, az összes utcai elosztót és az utcai kábeleket is cserélték vele együtt, valamint a lakásomban is minden tömör rézvezetékkel lett átkábelezve és csövezve, 8 körre leosztva. Ergo nem a legrosszabb az "ellátmány" sem.

    De azért akkor is leírtam, hogy mit cseréltem-mire. Miért kell akkor belegondolni olyat, amit nem írtam, de nem is gondoltam. Ezt máig sem értem. ;)

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák