Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz Visormail #156990 üzenetére

    szvsz a - c.

    Én még nem hallottam HDMI kábelek közötti különbséget, pedig eskü próbálkoztam.

    Két helyen tapasztaltam "különbséget" kábelek között:

    1) 7,5m-es állítólag nagy sebességű kábel és 2.0 csatlakozók - viszont a kép el-elment 4K HDR 60Hz 4:2:2 esetén. Csak am miheztartás végett: 3700 Ft volt a kábel, visszaküldtem és visszakértem az árát, majd vettem egy 5m-es kábelt 4000 Ft-ért, ami már vitte rendesen a fenti követelményt (ezt több helyen is írják, hogy 5m a fordulópont a highspeed+ethernet kábelek esetén, a jobbak viszik 5m felett is a nagy sávszélet, a gyengébbek nem).

    2) 15m HDMI 1.4 még régen, projektort kellett bekötni. 4000 Ft volt, ez villogott-képhibákat dobált. Vettem egy egyel jobbat, azzal ment minden gond nélkül.

    A "jobban szól" meg "szebbek a mélyek" szerintem szemfényvesztés, de az igazán olcsó kábel bizonyos hossz felett lehet selejt, valamint nem teljesíti a specifikáció szerinti tudását. Amiket linkeltél, azok már tisztes minőségűek, nem lesz velük gond.

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák