Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz arty #16998 üzenetére

    "Szegény kezdő, kevésbé tehetős, de nagy képre vágyókat rendesen a földbe tudod ilyesmivel döngölni, gondolom a magas lóról ez már nem látszik..."

    Legalább a szegény kezdő látja, hogy a számára soknak tűnő pénzért még mindig csak kompromisszumos sz*rt kap. Lehet elbátortalanodik és inkább nem vesz, és megkíméli magát a csalódástól. Ha sokan tennének így, lehet egy év múlva ugyanezért a pénzért már sokkal jobb minsőgéet kapna, mert rájönnének a gyártók, hogy nem lehet minden vackot eladni. De sajnos az emberek hozzáállása fordított: nem egy jó terméket akarnak venni, hanem valamit, ami belefér a büdzsébe, aztán örülnek, hogy az árához képest jó.. akármekkora sz*r is egyébként... persze biztos jók ezek bizonyos igényű embereknek, de az is a ló túlsó oldala, ha mindenre rásütjük, hogy jó, csak mert az ár/érték aránya jónak tűnik.
    ez tök ugyanaz, ami hifinél is megy... a többszázezres kategória alatt csak hitvány vackokat lehet kapni. pedig ha kicsit műveltebb/igényesebb lenne az átlagember, olcsóbban is megkaphatná a minőséget.

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák