Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz xtremetuning #19821 üzenetére

    Miért mondod, hogy nincs tapasztalatom a témában? Hiszen úgy kezdtem, hogy az általam ismert és meghallgatott összes kisdobozos cucc alapján írom a véleményem, valamint azért mert ez épp Focal, attól még ugyanaz a sz@r, csak ebbe nagyobbak a mogyorók.
    Bunkóság vs tudatlanság ... én még tanulhatok, de a jellem az kialakult ilyenkorra már, de mondom nem zavar, ha téged sem.
    Nem az első megnyilvánulásom?
    Igen, kb 1 éve jöttem azzal, amivel mindenki más, röviden csak annyit mondanék erre, tömény sznobizmus.
    Azóta bizonyos dolgokat beláttam, hogy igazatok van, bizonyos dolgokban továbbra is ellenvéleményen vagyok, most ezt ne ragozzuk, de arra rájöttem, hogy mindenképp sokat tanulhatok innen, ergo jobb, ha csöndben maradok.
    A tudatlanságom meg evidens a témában, ezzel kapcsolatban írtam is pár hsz-el feljebb.
    De erről akkor sem fogsz meggyőzni, ha fejen állsz. (Már a kis asztali Focal minőségéről, amit szuperlatviuszokban adtok itt elő)
    Mondom, azt elhiszem, hogy bajnok az asztali cumók között, de ennyit, és nem többet.

    Sanci38
    Nem néztem még utána, ne haragudj, nincs elfelejtve, minden lényegi dolognak utánanézek, ami itt történik, nyilván normális határokon belül.

    Most ahogy így beleolvasok te az interferenciát taglalod épp. Ha nem voltam pontos, akkor sorry, tényleg a jövő héten meg fogom nézni, ezt most csak futólag pislantottam át.

    Pont azt mondom, nagyon is függ a doboztól a hangja, épp ezért baromság belerakni egy pöttömnyi kis dobozba. A hangfalak nem véletlenül akkorák, amekkorák. Én ezt állítottam eddig is és ezután is ezt fogom. Mondom, hogy ugyanazt mondjuk, csak pepitába. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák