Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Tamoo & Ed Parker:

    Köszönöm az eszmecserét. Elmondom, hogy szerintem - elég laikusként - mi a baj. A mostani alaplai hangkártya, és az X éves, belépő szintű mini-hifi plusz jack-rca trió szerintem önmagában elég gagyi. Ezen egy 1000-3000 forintos kábel már sokat nem nagyon ronthat. Egy általatok vázolt dac, esetleg optikai kábeles megoldás 15 ezer körül, lehet, hogy dobna az élményen, akár elég észrevehetően.

    Ugyanakkor nagyon tervezek a linkelt aktív 2.0 rendszerre, és a Ti megoldásotok ami a mostani ganyé hifimhez viszi normálisan a jelet, majdnem a felét kiteszi* a megvásárolni kívánt sztereó párnak. Szóval inkább sínylődök még 1-2-3 hónapig a vacakkal, és veszek hangfalpárt, amihez optikai kábelen viszem a jelet. És később akkor veszek egy komolyabb hangkártyát. (az aktív 2.0 azért is szimpatikus, mert helyhiányom van, és eddigi ismereteim szerint lényeges különbséget csak egy jóval drágább passzív rendszerrel érnék el, amire se hely, de főleg keret nincs)

    Szerintem így lenne a leglogikusabb, de könnyen lehet, hogy tévedek. Ha így adódik, helyreraknátok? :B

    És köszi az eddigi válaszokat is :R

    * ez főleg Tamoo megoldására áll, mivel ha már ilyen külső dac lenne, akkor ismerve magamat igényesen szeretném doboz barakni és bekábelezni, aminek ára lenne, még ha cimbora is csinálná.

    mod:

    Ja igen, nem említettem. Annyi előnyöm van, hogy ha ilyen külső dac kéne, akkor azt egy barátom szerintem ennél a 33 dodónál is olcsóbban, vagy kicsit drágábban, de szép igényes dobozban vágná hozzám.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák