Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz jaktib #5275 üzenetére

    Az a plusz két hangdoboz inkább ront a hangzáson, mint javít semmi egyébre nem jó, csak mókusvakításra. Ráadásul nem is hasonlít a fő frontokra, más gyártmányú és típusú, ezért még rosszabb eredményt ad. belegondolni is hátborzongató!
    A Pioneer CS-3030 hangdobozokat ismerem, házibulis döngetésen kívül semmire nem valók, rettentően vacakul szólnak, az erősítőd hangminőségbeli képességeit messze alulmúlják, tehát a lecserélésük mindenképpen ajánlott.
    Lehetőleg ne Jamót válassz, mert az a tipikus, csöbörből vödörbe eset lenne! A JBL Studio és az ES is jó ötlet.
    Nem is sejtem, honnan vetted, hogy csak a THX minősítésű hangdobozokat ajánlott 80 hertzen vágni. A valóság az, hogy mindegyiket!!!
    A mélynyomót ugyanarra KELL állítani, amire a többi hangdobozt, ezt nevezik keresztezési frekvenciának. 120-ra csak apró szatelit dobozkákkal párosítva szabadna, de azok amúgy is kerülendők.

    (#5284) spiky03
    Háromból háromszor? :F

    (#5285) ginola
    Erősen határeset. Az AVR350 eredeti ára 2000 euró felett volt, ahhoz a 1:2 arányt figyelembe véve, lényegesen jobb hangdobozok illenének, akár Ikon is. Sokszor hallgattam Revel Concertákkal, nálam Quadral Aurumokhoz volt kötve.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák