Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    Sziasztok! Használ valaki köztetek hangprojektort illetve van tapasztalata vele?
    Vásárláson gondolkodom és ezért kiváncsi lennék a véleményetekre. (ez a fórum áll legközelebb a témához, ezért írtam ide)
    Kinéztem egy Philips CSS2123 típusú projektort, ami megfelelne az elképzeléseimnek, lényeges szempont, hogy ne legyen 90cm-nél szélesebb, és ez a típus ezt hozza is, és még mélynyomója is van külön. Utána olvastam és videót is néztem róla, és nem is tűnik hangzásban sem rossznak. (ma tervezem élőben is megnézni).
    De másik típusok is érdekelnek, ha tudtok valami jót max 40ezerért.
    Tudom sokan írnátok, hogy ne hangprojektorban gondolkodjak, hanem vegyek egy normális hangrendszert, erősítővel, 5.1 hangfalakkal stb... de sajnos se anyagilag se hely szempontjából nem megoldható, és körbekábelezni se szeretném a szobát. Ezért ez a megoldás áll hozzám a legközelebb. Lényegében egy 18-20nm-es szobában lenne és panelban, tehát egyébként sem akarom, hogy dübörögjön a lakás, csak szeretném, hogy ne a tv hangszóroin hallgassam a filmek/sorozatok hangját. Tehát elfogadhatóbb legyen a hangja amikor egy jó kis filmet nézek, szóval nincsenek extra igényeim :) bármi megoldás érdekel. :) Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák