Új hozzászólás Aktív témák

  • enricotoxic

    tag

    válasz BBéci #87502 üzenetére

    A Cambridge Audio Dacmagic variánsait nem ajánlom. Mindenképpen CA, akkor Cambridge Audio Azur 840C CD vagy Cambridge Audio Azur 851C CD, ezek CD lejátszók, de van digit bemenetük és jó a hangjuk és a CD játszó is igen jó.

    Asus Xonar Essence One kifejezetten hifis, a szó rossz értelmében.

    Pontosítok: nekem sem a CA, sem az Asus nem volt képes zenei reprodukcióra. Úgy érzem attól, hogy jó szolgáltatások vannak egy DAC-ban az kevés, ha nem párosul jó zenei hanggal. Olcsó DAC ami zenél a Heed Dactilus 3, Heed Dactilus 3 + Q PSU. Feljebb Heed Obelisk DA, Bodor Audio DAC, Naim DAC, Lessloss DAC, Accuphase DAC kártya erősítőben, Audio Note DAC és még rengeteg jó amit nem soroltam fel és főleg amiket nem ismerek.

    (#87489) devil-k

    És önmagában a DAC-tól nem lesz jó a hang, ha a forrás digit kijárata nem jó minőségű, akkor hiába van zenei DAC csatlakoztatva, nem lesz jó a reprodukció. PC-n USB kijáratot érdemes használni, a S/PDIF és a toslink kijárat vacak, hangkártya helyett DAC-ra érdemes költeni. DVD/BD lejátszók is elég vacak transportok, tisztelet a kivételnek. Pár napja volt szó 3500 fontos BD lejátszóról, elhiszem, hogy jó a hangja.

    És írtad, hogy letettél róla, csak már bennem volt, ki kellett írnom magamból:)

Új hozzászólás Aktív témák