Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    válasz lemmy9 #91091 üzenetére

    Talán, a HFK-ról olvasható vélemények nem mindenkit tudnak meggyőzni arról, hogy egy ilyen "ketyere" nem szól bele a hangvilágba. Én sem akarok senkit arról győzködni, hogy valóban így van.
    Kb. 3,5 éve használok HFK-t. Rengeteget próbáltam/teszteltem a zenei vonalam vele, és nélküle. Sőt, számos fórumtársunk fülét is igénybe vettem, hogy találjak kifogást, hogy mégsem jó, mégiscsak negatív hatása van a hangra... de még mindig használom, és eszem ágában sincs lemondani róla! :)
    Mondom mindezt, az általam összeválogatott rendszer szintjére/hangminőségére. Nem zárható ki annak lehetősége, hogy ha egyszer 500, vagy még több százezres zenei rendszerem lesz, akkor majd azzal kihallik a HFK -nak a jelenléte, de egyenlőre, nem fenyeget ilyen "veszély"! :D
    Annyit hozzátennék, hogy egy saját készítésű (Lacy ötletére alapozott) HFK-m van, amelyben 2 db. 4 pólusú Omron relé dolgozik. Így sikerült megszabadulnom attól a "fóbiától", hogy (egy kábelpólust, két relé pólusra párhuzamosítva) a relé alig 1,5 mm2 érintkező felülete, nehogy keresztmetszeti redukciót okozzon egy nagyobb keresztmetszetű kábel pólusnál.

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák