Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    Sziasztok.
    A következőt kérdezném:
    Szeretném lecserélni a 10 éves sony házomozimat most egy újabbra 2 model közt vacillálok az első ez:[link]
    a másik pedig ez:[link]
    Szerintetek melyik lenne a jobb vétel?
    Illetve biztosan van itt olyan aki számítógépről nézi a filmek és van xbox 360 a vagy ps 3 a...
    Nekem ps 3 am van és pc ről nézem a filmeket 3D ben mert van HDMI 1.4 es kimenete a videókártyámnak na most az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom rákötni ezek közül bármelyikre a ps 3 at is és a pc t is hogy DTS ben vagy DD ban AC3 ban szolaljon meg a film vagy a játék mivel a házimozikon és ezeken is amit linkeltem többnyire csak 1Db optikai bemenet van.... szóval mi ilyenkor a teendő?Tud valaki tanácsot adni?Ti hogy oldottátok meg?
    Esetlegesen egy ilyen megoldaná a problémámat:[link] ?
    Előre is nagyon köszi a segítégeteket.... :R :R :R

    Hozzáteszem a hangkártyám SDPIF es bár ez nem tudom mi de optikai kimenet nincs rajta szóval vennem kéne egy optikai kimenetes hangkártyát és akkor úgy nézne ki a dolog hogy :
    A tv ből kijön 3Db HDMI egy a ps 3 ba egy a számítógépbe egy a házimozi bemenetébe akkor marad egy optikai bemenet a hangra de a számítógépen is 1 optikai van és a ps en is 1 optikai van..de ugye nekem 2 kéne vagy van más megoldás is amiről nem tudok vagy esetleg az amit linkeltem toslink cucc az bele a házimozi optikai bemenetébe és abból 2 optikai 1 a számítógépbe egy pedig a ps be?! :F :R

    [ Szerkesztve ]

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák