Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    válasz Dluinet #18004 üzenetére

    Szia

    Hát pedig pont ezért találták ki ezeket a "címkéket", hogy egységesítsék átláthatóvá tegyék a termék piacot, és a valós "érték" előtérbe kerüljön.

    Porszívóknál mi volt? Watt háború ... aki pofátlanul nagyobb Wattot írt a porszívóra azt vette a vásárló " há biztos erősebb", holott a motor teljesítmény másodlagos a jó dustpickup eléréséhez a tömítése ill a jó nozzle (porszívó fej) sokkal fontosabb. Kénytelenek voltak a nagyobb gyártók is követni a trendet, de hála istennek ez a helyzet megváltozott a vásárló egyértelműen láthatja a mit tud a termék. A gyenge -bóvli-szakmai tudás nélküli gyártók kiesnek a versenyből. A 900W os limit pár év múlva életbe lép, Na akkor lesz majd elvérzés.

    Egyébként azért néztem be a topicba hátha van valakinek tapasztalata Ionizáló/légtisztítók terén.
    Igazából nem vagyok biztos hogy jó a "kategória' amit keresek?

    Jó pár éve Amerikában láttam egy háztartásban ahol minden szobában volt egy karcsú álló készülék ami magához (gondolom elektrosztatikus módon) "vonzotta" a port, tehát nem volt semmi cserélni való szűrő stb. Az ember csak kihúzott a készülékből 2db 60-70 cm hosszú 3-4 cm széles fémlemezt amihez oda voltak tapadva látványosan a porcicák/por, amit csak ronggyal le kell törölni és kész. Lehet nem olyan hatékony mint egy filteres szűrő, de sokkal kisebb helyen elfér, zajmentes, alig fogyaszt és nem kell jó pénzért igen sűrűn filtert cserélni (nekem elég ha csökken a lebegő por/porcica állomány). Sajnos akkor nem nagyon érdekelt a dolog csak mostanában gondolkodom rajta. ( a mi kis 50-60 nm lakásba 1 is elég)

    Ezt a kettőt találtam (csak feltételezem ezek ezt tudják) egyik egy
    tömeg [link]

    a másik kicsit komolyabb Koreai cucc.
    [link]

    Nekem inkább a porfogás lenne a mérvadó ... valakinek tapasztalat, hasonló termék otthon?

    elnézést nem néztem át a topicaot csak írtam kapásból :)

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák