Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz csemberlen #2459 üzenetére

    Köszi!

    Tegnap körbenéztem (Saturn, MM, Markabolt.hu) és a vicc az, hogy nincs Samsung mikró sehol sem. Ami még szimpatikus volt, az a Gorenje, de azt barátnőm torpedózta meg, mert szellőzőrács van a tetején, és nem lehet rá kenyértartót tenni.

    Amúgy az normális, hogy nincs 800w és 20L feletti mikró a piacon? Pár éve anyunak simán vettük egy 1300-as 23L-es Samut kb 24k-ért, ami akkor is olyan áraránynak számított, mint most (értsd: nem ment fel a mikrók ára)

    A vicc az, hogy bezzeg az iPonban van Samu, meg az Extreme Digitalban, de utóbbi helyről nem merek rendelni.

    @Hasaggymeg: :C Mondjuk azért ott is a MEO-tól függ minden. Csinálnak azok űrtechnológiát is ha kell, és megfizeted, csak hát ugye a cégek pont azért gyártatnak ott, mert nem akarják megfizetni.

    @Flashcash: tudtam, hogy valami Transformers név fog előkerülni :) Gondoltam én is a javíttatásra, de barátnőm amúgy is fújt már rá, és bár pontosan nem tudom hány éves (4 éve kaptuk ingyen, mert nagymama elhunyt, és ezért már nem használja, kb 25 kilós, candy), ha bevinném az okmányirodába, már lehet kapna személyit.

    Szóval gondban vagyok. Ma még rohangálok egy kört, de ha így marad a helyzet, muszáj leszek az iP-ból rendelni, mert nem láttam eddig semmi megbízhatót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák