Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz LámaZ #25985 üzenetére

    Nem kell elolvasnod mindent, viszont ha saját találmányként adsz elő egy olyan dolgot, amit közel 30 éve használnak a hazai háztartások, akkor annak előtte érdemes utánajárni. :)
    Talán egyedül a régi Elektronyika mikrónk nem volt képes szakaszos üzemre, de azt azt követő Goldstar például már igen. A 90-es években egy rakás mikrosütős szakácskönyvet is kiadtak, amivel azt gondolták, hogy majd jól megreformálják a hazai konyhákat. Mi is vettünk ilyen szakácskönyvet, de soha nem készítettünk vele például bolognait. :))
    Szóval ez a szakaszos üzem már egy évtizedek óta bevált dolog, nincs benne semmi újdonság. Viszont hozzáteszem, hogy például a munkahelyemen még ma is el lehet puffogtatni néhány, száz éves trükköt: például, hogy egy bögre vizet teszel a felmelegítendő "száraz" étel mellé stb.

Új hozzászólás Aktív témák