Új hozzászólás Aktív témák

  • #40553216

    törölt tag

    válasz BigBear #32589 üzenetére

    +(#32588) Csabroncka
    Nem politika volt, történelem. A háttérben amúgy nyilván az van, hogy akkor sem volt semmi ingyen, sem olcsón, csak neked és nekem nem kellett még utólag is fizetni érte. De a rendszer – szerencsére, bár kicsit sokára – tönkre ment bele.

    A Mielét valószínűleg nem az tette tönkre, hogy erre használtátok, hanem hogy nem figyeltétek a jelzéseket, pl. a szíváserősség jelzőt, amely egyértelműen mutatja a porzsák cseréje szükségességét. Biztos jelezte, de ti kinyitottátok, láttátok, hogy „hisz’ nincs is benne semmi, a f.szért mutatja ezt”, és használtátok tovább, amíg aztán – sanszosan elég hamar – megnyekkent. És te a Mielét fikázod. Pedig bármelyik, a Kärcher 30 évvel ezelőtti papír porzsákjánál modernebb fejlesztést használ, ilyen esetben tönkremegy.
    És bár tényleg elromolhat egy Miele is, de a leírásodból én azért arra következtetek, hogy nálatok erős júzer ráhatások vannak a család összes tagja részéről. Ezzel sincs semmi gond, vannak ilyen emberek, családok. Egy ismerősömnél az elektronikai eszközök nagyon gyorsan pusztulnak, ők valahogy vonzzák a bajt.

Új hozzászólás Aktív témák