Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz Novics #44794 üzenetére

    Mi is a pici miatt használjuk. Mindenképp egy klasszikus, ventilátoros hősugárzót vegyél, ami relatív gyorsan "átforgatja" a meleg levegőt a helyiségben. Túl nagy összeget nem érdemes rászánni, ha tönkremegy, egyszerűbb inkább lecserélni.
    Én két ilyen oszcilláló, termosztátos, kerámiabetétes hősugárzót vettem anno, még akciósan. Nem nagy pukkanás, ugyanúgy egyszerű műanyag háza van, de legalább a rácsa fém.
    Ugyanez kapható más márkanevek alatt is, olcsóbban:
    oszcilláló, és fix változatban
    Mi csak azért válaszottuk anno az obisat, mert ha jótállási időn belül elromlik, akkor rögtön visszaadják az árát, vagy cserélik (mivel nincs szervize).
    3-5 perccel fürdés előtt elég bekapcsolni. A kisszobában pedig, amíg fürdetjük a picit, addig megy a másik. Van az alján egy kis biztonsági kapcsoló, így ha netán elborulna, akkor rögtön kikapcsol. Meg van benne túlhevülés elleni védelem is, de ettől függetlenül nem tanácsos magára hagyni, a biztonság az első. Kikapcsolás előtt érdemes hidegen járatni 1-2 percig, hogy visszahűljön a kerámiabetét/fűtőszál. De ez minden ilyen hasonló eszközre (hőlégfúvó, hajszárító stb) igaz. A ventilátor persze ettől függetlenül még bekrepálhat idő előtt. A miénk kb. 4-5 éves, szerencsére eddig nem volt velük semmi gond. De napi szinten csak egy éve használjuk, amióta megszületett a pici.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák