Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Plebi #58450 üzenetére

    Szerintem jól választottál. Ebben az árkategóriában a Gorenje kombi-tűzhelyek talán a legjobbak, és 3 év jótállást ad rájuk a gyártó (Hisense most már), ha az ő szakszervizükkel kötteted be.

    Nagy erényük a Gorenje tűzhelyeknek a kategóriában legszélesebb sütőtepsi, és sütőtér. Nagy pulyka, óriás pite, vagy pizza, szilveszteri szopós malac, kapitális süllő, csuka, paraszt vekni, stb. mehet bele nyugodtan. :D

    Kifejezetten jól működik bennük a ventilátor, sok funkciót tud (ha jól tudom, külön pizzasütő funkcióval is rendelkeznek; a "retro" sorozat 100% biztosan), és jól működik a gőzös tisztítás.

    Az általad kiszemelt legdrágább modellnek a hőszigetelése is a legjobb. Három rétegű sütőajtót kapott, ami elméletben hideg marad működés közben is. (Kisebb konyhában sokat számíthat, ha nem akarod, hogy a sütő fűtse be azt.)

    Hogy INOX, vagy fehér, az már ízlés dolga is. Én például a "Retro" sorozat egyik tagjára fogok benevezni valószínűleg. :)

    (Élőben alaposan átnéztem, és jobban tetszett, mint az Electrolux és a Bosch modelljei. Utóbbinak a legkisebb méretű a sütőtere a piacon. Sok centiméterrel szűkebb az adott kategóriákban a konkurensekhez képest.)

    Modern konyhában a saválló szép tud lenni, és nyilván a rozsdától sem kell félned (bár zománcos tűzhelynél sem jellemző, gondos gazda mellett.).

    Viszont sokkal nehezebb is lesz elérned azt, hogy örömmel nézz rá. :) A fehér zománcot lemosod, áttörlöd, és szép. Nem igényel különösebb erőfeszítést mindez.

    Az INOX-ot viszont nem győzöd fényesíteni is, mert minden ujjlenyomat azonnal meglátszik rajta.

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák