Új hozzászólás Aktív témák

  • ggeleven

    őstag

    válasz ggeleven #62107 üzenetére

    Van már kis tapasztalatom a lenti gépekről, szóval megosztanám veletek. Ha valamiről van kérdés/megnézendő dolog, akkor szóljatok. :K Bocsi, hosszú lesz. :P

    Ariston Clas One Net 24 (3301116) kazán
    Ennyi volt szállítással (szerelvenybolt.hu): 261490,-
    Konyhából nyíló kamrában van elhelyezve és kint már abszolút zajtalan. Sok minden testre szabható benne (de szerintem a többinél is). A hozzá csomagban adott Cube S Net Wifis termosztát jól néz ki és rajta keresztül könnyen távvezérelhető és programozható a kazán. A melegvíz marha forró pillanatokon belül, a fűtés viszont érdemben még nem tudtam kipróbálni hideg idő híján.

    Bosch SMV46LX50E Mosogatógép
    Ennyi volt szállítással (emag): 142990,-
    A beépítése pont olyan macera, mint ahogy a videókon látszik, de azért megoldható. Egyelőre tesztüzem volt csak meg. Ez alapján azt mondom, hogy csendes (normál programon, a csendeset még ki sem próbáltam). A beltér tágas, nagyobb edényeket is könnyű lesz beletenni.

    Electrolux EIV644 Főzőlap
    Ennyi volt szállítással (muszakishop.hu, tudom őket ajánlani. Kiszállításkor átvétel előtt a futár maga erősködött - nagyon normális stílusban, szerintem saját ember -, hogy bizony ő ki fogja bontani és nézzük meg közösen, hogy sértetlen): 109890,-
    Eddig nagy főzésre még nem volt alkalmam használni. 4 egyenlő méretű lapja van, 2x2 össze is köthető és 14+boost fokozat van rajta. A behelyezést én csináltam és ahhoz képest, hogy ez első ilyet csináltam marha jó lett, egyáltalán nem volt nehéz (értsd minden mindennel párhuzamos... :DDD láttam már rutinos szakik által ferdén berakott lapot és iszonyat zavaró volt). 3 fázisra lett kötve, hogy biztosan ki tudjuk használni az összes lapot egy nagyobb főzésnél.
    Melegítésre (magas és boost fokozaton), melegen tartásra (4-7) és tésztafőzésre (10-11) használtam Tefal SIMPLEO 10 db B907SA74 készlettel. Nagyon tetszik, könnyű használni és tisztítani is. Nem hallottam le-fel kapcsolgatást 4-7 fokozaton. Ha kértek valami videós tesztet, akkor csinálok szívesen.

    Gorenje BHP623E13X beépíthető páraelszívó
    Ennyi volt szállítással (emag): 41990,-
    1 motor (belső), 3 fokozat, LED világítás (külön is bekapcsolható)
    Beépítése egyszerű volt, fali kivezetése még nincs meg. Papírtörlővel teszteltem és az első 2 fokozat jó lesz szívóerőben és zajszintben is egy átlagos főzéshez. A 3., turbó fokozat nagyon erős és elég hangos ennek megfelelően. Csak akkor lesz használatban, ha valamit azonnal ki kell szívtatni (és nem fog kelleni több 10 percet járatni az tuti). Ár/érték arányban jónak tűnik anyaghasználat, kapcsolhatóság, zajszint és szívóerőt figyelembe véve.

    Deante PIVA gránit mosogatótálca + színazonos álló gránit csaptelep normál - Sand
    Ennyi volt szállítással (WaterMarkt.hu, kedvesek és gyorsak): 68770,-
    #62711 koxx Köszi a tippet! :R
    A beépítése macerás volt, a rögzítőfüleket nem tartom a legjobbnak, de bőven használható és stabilan ül a helyén. Csap, szűrőkosaras lefolyó szett és szifon bekötése sem volt bonyolult. A medence tök jó mély! A tartóssága majd idővel kiderül.

    Ugyan nem a reklám helye, de a jó tapasztalatot nagyon szívesen osztom meg. A divian bútorgyárat bátran ajánlom (divian.hu, sok viszonteladójuk van, mi az Inovabútornál rendeltünk (a honlapjuk nem 21. századi, de kedvesek, hozzáértők és segítőkészek nagyon)) . Gond nélkül készítettek nekünk olyan korpusszal konyhaszekrényt felár nélkül, ami egyébként a kinézett családhoz nem volt felsorolva. A bútorokat összeszerelve és beállított ajtókkal, fiókokkal szállították ki (élvédőzve, lapfóliázva és körbe takarófóliázva). A pultrögzítő sarokvasak még úgy is előre fel voltak fúrva (lazán, ahogy kell, hogy lehessen állítani) és csavarokat is mellékeltek, hogy a munkalapot nem náluk vásároltuk. Nagyon variálható szettek vannak és jó a minőségük. A számlára beépíthető konyhaszerkény megnevezést írtak, hogy be tudjuk adni az otthonfelújítási támogatásba. A képen látható bútorok pult (+50e) és gépek nélkül összeszerelve kiszállítva kerültek 362200 Ft-ba. Még nincs teljesen készen és belakva. :B

    [ Szerkesztve ]

    Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák