Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz #48613632 #67969 üzenetére

    Bizonyos esetekben azért ez probléma. Ugyanis pont azt nem tudja, amit írsz:
    "a forráspont közelében kell tartani, de nem szabad buborékosra, úgymond logobó lángon főzni, hanem e helyett hagyni kell hosszú órákon át gyöngyözni"
    9 fokozatom van (Ikeás, nem a legolcsóbb lap, bár 11 éves már). 1-5 fokozatig pulzál, mint az állat, hangos (nem zavaróan) relé kattogásokkal kísérve. Minél kisebb a fokozat, annál több idő telik el 2 kattanás között. Maga a hang effekt is érdekes, de azt látni, hogy forr, nem forr, forr...az tényleg gagyi. 6-os fokozattól már egyenletes. Néha az viszont sok, venném lentebb, de ott meg pulzál :(((
    Írtam ezt itt már le, de jött a magyarázat, hogy nyugodjak bele, mind ilyen. Ez a technológia ilyen, kész. Akkor sem értettem (és most sem), hogy miért ilyen, ha 6-os felett meg ugyanaz a lap tud folyamatosan is menni.
    Hozzáteszem, mindezek ellenére sem váltanék vissza sem gázra, de főleg nem kerámialaposra. Még így is elvagyunk vele, bár palacsintát nehezített körülmények között kell így sütni, és a tojásfőzés is kihívás (a pulzálás miatt dobálja úgy, hogy sokszor odaveri az edény széléhez, amitől elreped).
    Azt is hozzáteszem, hogy a sűrűbb és/vagy nagyobb mennyiségű ételeknél keletkezik egy akkora hőtehetetlenség, ami miatt két bekapcsolás között nem tud úgy lehűlni, hogy abbamaradnának a forrást jelző buborékok.

    Írjatok már 1-2 olyan konkrét modellt, ami tuti, hogy nem pulzál. Ha megadja magát ez, akkor arra váltanék...

Új hozzászólás Aktív témák