Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz rígel #67968 üzenetére

    Igen, valami ilyesmi. Ezen felül viszont nem gondolom, hogy ez akkora probléma lenne. Ha képes rá, hogy pl húslevest, vagy kocsonyát készítsünk rajta, akkor a technlógia pusztán részletkérdés. Ugye ezeket az ételeket a forráspont közelében kell tartani, de nem szabad buborékosra, úgymond logobó lángon főzni, hanem e helyett hagyni kell hosszú órákon át gyöngyözni, mint az állott sör, vagy más szénsavas üdítőital, mikor az edény aljáról csak időnként tör fel egy-egy buborék.
    Ha ezt tudja, akkor a módszer másodlagos.
    De egyébként, ez sok gáztűzhely sem tudta, mivel a takarékláng is túl erős volt. Ilyenkor az elzárás közelébe tekertük a gázt, vagyis éppen csak nyitottunk rajta egy keveset.

Új hozzászólás Aktív témák