Új hozzászólás Aktív témák

  • zsuha

    aktív tag

    válasz Tbs82 #51759 üzenetére

    Szerintem a play, és a jobb streamerek nézése twitchen a legjobb irány a gyors fejlődésre.
    Ezen kívül olvasd el a topic összefoglalót a topic tetején, és nagyon ajánlom a redditen a begginers guide-okat. Most néztem párat: link , link2.
    Én az arénát egyelőre hanyagolnám a helyedben, mert mióta már nagyon sokféle kártya megjelent, és még mindig csak 3 kártya közül pickelhetsz, sokkal jobban szerencse alapú lett az arena. Meg persze aránéhoz sok streamert kéne nézni, hogy tényleg jó legyél benne, különben csak bukta az egész aranyban (4 győzelmet hozni kell átlagban, h behozza az árát ahhoz képest, mintha packokat vennél goldért arena helyett).
    Ha tetszik a játék, és szeretnéd, hogy sokféle kompetitív decket össze tudj rakni, akkor számolj azzal, hogy sok-sok igazi pénzt ki kell csengetni ehhez :) Napi átlag 50-70 goldot lehet összeszedni, ami éves szinten 180-250 pakk. 150-200 pakli egy jobb kieghez kell is, a jelenlegi felállás szerint pedig megjelenik belőle évente 2 + még 1 adventure (fix áras). Továbbá, be kell hozni a jelenlegi lemaradásodat is: kellene 200-300 classic pakli.
    Ha pénzt fektetnél be, ezt azelőtt tedd meg, hogy bármit craftolsz :)
    Egyébként jó játék, ajánlom :)
    Mod: Jah igen paklik: elsősorban classic, aztán a Wotog, LOE + BRM (ezek adventure-ok), majd TGT.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák