Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz rocket #52647 üzenetére

    a Blizzardnak érdeke, hogy legyen egy fal, ahol fárasztónak érzed a grindolást és raksz bele pénzt. ez minden f2p játéknál így van, itt még egész szolid a kivitelezése, de ha ilyen nem lenne, senki nem költene rá és nem létezne a játék sem. ezen szerintem fölösleges puffogni, ha nem tetszik az üzleti modell, élhetsz a fogyasztói társadalom által rád ruházott joggal és kinyilváníthatod a nem tetszésedet azáltal, hogy nem Hearthstone-ozol.

    és mostanában nagyon sok segítség van a felzárkózásra a régi időkhöz képest, mert aki évek óta játszik, azt nem fogja előre vinni a brawl pakk, a kezdőket viszont igen, ugyanez igaz a watch&learnre is. ha a adventure-öket megveszi az ember pénzért (és miért ne tenné, ha élvezi a játékot, nem szégyen fizetni érte), akkor nem olyan reménytelen a helyzet.

    két hete sincs, hogy kezdtem egy accountot az amerikai szerveren, úgy voltam rank 14 azóta, hogy még egy értelmes zoo paklim sincs, azzal már simán rank 10-en lennék, de kb. egy-két hét, és az is meglesz szerintem. ehhez mondjuk azért kellett a 3 év tapasztalat, sokszor volt, hogy elvertem jóval erősebb paklikat, mert az ellenfelem nem tudott rendesen játszani. meg persze van egy csomó olyan meccsem is, ami esélytelen a vacak lapok miatt, de ezeket meg kell tanulni elengedni.

    az elején, mikor az EU accountot kezdtem, én is hasonlóan gondolkodtam, most ott is nagyrészt olyan paklikkal játszom, amik olcsón kihozhatóak, mert a control paklikkal nem lehet haladni, hiába komplexebb a játék. és az sem igaz, hogy az aggroval nem kell gondolkodni, azt is nagyon sok óra tényleg jól megtanulni, mire valójában megunja az ember, addigra el is lehet érni a legendet, ha tényleg top tier pakli. sokkal több múlik a játékoson, mint azt a kezdők be szokták ismerni, tudom, mert én is voltam az. ebben a hónapban EU-n SMOrc sámánnal és zooval mentem, ma meglett a rank 5 úgy, hogy a szezon felében az amcsi szerveren játszottam, ezek pedig nem elérhetetlen paklik és simán elég lett volna az egyik. és közel nem vagyok jó játékos.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák