Új hozzászólás Aktív témák

  • gulupeti

    senior tag

    válasz tom81042 #1308 üzenetére

    Nekem is ilyen tv-m van, az info gombot én is hiányolom.. A beállítások menüben meg ugye csak felbontást lehet látni, bitráta infót egyáltalán nem.
    Gamer mód pont erre van, pc-ről, controllerrel én is is szoktam rajta játszani, szerintem úgy nincs vele gond egyáltalán, nagyon patent a képminőség és kellően gyors is.
    Netflix az nálam is ilyen, az általad is említett beállítások menüben elérhető infóban 2560*1440-es felbontásnál nagyobbat még nem láttam (film trailer esetében láttam 4k-t), igaz nekem csak 35-40 mbit-es netem van egyelőre. Lehet azt érzékeli, hogy kevés? :U Elvileg bele kellene, hogy férjen, Netflix 4k filmek tudomásom szerint 15 mbit körül vannak.
    A sötétebb jelenetekkel kapcsolatban Netflixen azt vettem észre, vagyis onnan látom, hogy kisebb felbontással, alacsonyabb bitrátával jön épp a stream, hogy olyankor az emberek szemöldöke kékes/pirosas árnyalatú lesz mozgásnál, de ekkor már tényleg elég kaka a kép. A saját vagy külső lejátszóról etetve normális tartalommal sohasem tapasztaltam ezt a jelenséget, szóval szvsz ez a stream hibája lehet.

Új hozzászólás Aktív témák