Új hozzászólás Aktív témák

  • szabifotos

    senior tag

    Sziasztok!

    Nem mindennapi a kérdésem, bocsi ha esetleg nem témába vág. :)

    Erősen gondolkodom, hogy érettségi után mit kezdjek magammal, de nem igazán jutok előbbre. Informatika szakon tanulok. Ahogy utánaolvasgattam a dolgoknak, nem igazán érdemes mostanság pl. hálózati informatika téren elhelyezkedni, mert már túl sok van belőlük. Pedig érdekelne ilyesmi téma...
    Érdekelne az elektronikai ág is. Pl.: nézegettem ilyeneket, hogy Elektronikai műszerész meg stb., de ahogy látom ezek mind OKJ-s képzések amivel (szerintem) megint nem sokra megyek.

    Esetleg egyetemi villamosmérnök képzés, de azzal meg az a gond, hogy gondolom a fizikát (is) kérik erősen, de a fizika oktatási színvonala a giminkben kb. egyenlő a nullával... Szóval ez megint nem túl szerencsés.

    Kérdésem: Ha van itt 1-2 tapasztalt emberke aki jobban átlátja a szakmában a lehetőségeket, írna nekem néhány okos dolgot amit tanácsként esetleg felhasználhatok? Érdemes-e ma tanulni ezt a szakmát? Vagy pl. hogy ti hogyan csináltátok vagy csinálnátok tapasztaltabb fejjel? :) Annyit még fontos tudni, hogy a fél család külföldön él, úgyhogy nagy az esély, hogy én sem maradok itthon sokáig :) Külföldön vajon jobban megy ez az ágazat?
    Köszi és remélem nem baj, hogy okat kérdeztem és kicsit eltértem a tárgytól...

Új hozzászólás Aktív témák