Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    HP Probookoknál (HP Probook 450 G1), esetleg más gépeknél találkozott valaki ezzel a jelenséggel?

    Charger led sárgán villog ritmikusan akksiról, tápról is. Néha nem töltődik, ilyenkor a charger led villog, de nem periodikusan, hanem néha kigyullad, néha elalszik, közben a táphoz hozzáhajolva változó frekvenciás bugás hallatszik.

    Ezen felül van amikor akksiról 50% környékén vagy alatta egyszerűen elszáll és kilövi magát!
    Akksit kivéve és tápról még jó szerencsére.

    Egyszerűen ennyire nem lehetek peches ezzel a géppel. Cicergett a fan, touchpad horizontálisan befagyott néha, aztán tápáramkör hibával elszállt az alaplap, a vinyó is belassult/kattogott. Elvittem Aloha szervízbe, ott kicserélték az alaplapot, a fant (egy búgós rezonálósra.. visszavittem, de csak halk környezetben hallatszik, szóval tettek rá :(( ) Egy darabig a búgáson kívül jól működött, erre most elkezdte kilőni magát akksiról, villog néha a LED, és a touchpad újra szar néha. (Legfrissebb bios) és még a gari is lejárt :W Vinyó újra belassult, és néha idle-ben kattog :D

    Komolyan ennek a gépnek nincs olyan alkatrésze ami ne lenne rossz, pedig az egész belét kicserélték... Vagy esetleg táp rossz és túlfeszeli a gépet kinyírva a lapot? Ilyen lehet?

    Az biztos, hogy ennyit a fórumon ajánlott "HP Probook minőségről"... Lehet csak én vagyok ilyen peches, a szervízzel is... de azért ez már mindennek a teteje. Közben mindenki más ismerősöm gond nélkül használja a tejfölösdoboz Asus-okat, Acereket jóval olcsóbban... Illetve olcsó használta Elitebookokat. Bár ismerősömnek vettünk egyet és az is néha ellövi magát csak úgy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák