Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolondrum

    félisten

    válasz adika4444 #41017 üzenetére

    Na megnéztem a videót, én nekem egyetlen gondom van vele, nem másért csak, mert tudom mi van a műanyag alatt. Ezek a 18650-es cellák holt normál esetben 3 és 4.1-4.2V között dolgoznak. Vannak a spécik amiket lehet meríteni akár 2.7V-ig is, illetve tölteni 4.35V-ig. Persze meríteni lehet lejjebb is mindet csak károsodik. Namármost nekem többet ér a hosszabb akku élettartam, mint a 3 perccel több üzemidő. Ezért én nem bízom a lekapcsolást az elektronikára, hanem magam kapcsolom le azt 9V körül. Hogy miért 9V azt most hagy ne, de röviden: 3x3V. Persze ha hiszünk az elektronikának. Tudod ennek köszönhetően jóó régen az acer gépem akkuja még javában élt, amikor bnőm ugyan olyan gépében az akku már régen nem tudott magáról. Ez a videó is olyan mint az óvoda bakker. Visszatérve, tesóm átvette tőlem ezt az acer gépet, mai napig nyúzza. Szerintetek mennyit romlott cirka 2 hónap alatt az állapota? :D Bnőmnek is mondtam hogyan használja ha ritkán kell az akku, köszöni 6 órás a 2530p.
    Kolléga toshiba gépében mióta megvan benne az akku és csak töltőről megy, viszont úgy indít, hogy gép on, közben pakolja ki a töltőt, ergo igen igen kínozva van, ne aggódjatok nem is tud már bootolni.
    A negatív rekorder olyan noti akku volt amit én tettem be egy fiókba azzal, hogy néha használjátok, 6 évvel később én vettem ki onnan, fel volt töltve amúgy amikor eltettem. Hát ne tudjátok meg mi lett vele.

Új hozzászólás Aktív témák