Új hozzászólás Aktív témák

  • Studiossrác

    aktív tag

    válasz lacibacsi #8026 üzenetére

    Hp Compaq 6730S
    (Intel Pentium Dual Cpu T3400[2,16ghz,2.16ghz], 2gb Ram, Ati Mobility Radeon HD 3430, 350 gb-os vinyó)

    Szerintem nagyon korrekt gép. Egyszer már leírtam a problémámat, de most feldobom: adott ez a laptop amin szeretném futtatni a kedvenc játékomat.(Pro Evolution Soccer 2009). Nem sok játékot imádok, de ezt egyszerűen nem tudom megunni. Olvastam, hogy mások hordozható gépeinél is hasonló gondja van. Nem akad a játék, hanem egyszerűen lassú. Sejtem az okát: majdnem biztos vagyok benne, hogy visszaveszi a proci órajelét....Hiába kapcsolom ki az energiagazdálkodást semmi eredménye(se akksiról, se tápról nem jó). Mint a nevében is látszik ez a focis játék(gondolom nem mindenki ismeri). Fifa nagyobb gépigényű mégis teljesen max grafikán hibátlanul elfut(szűrőket hirtelen nemtudom, hogy anno beállítottam-e neki) Nem csak hp gépeknél hallottam erről a hibáról, úgyhogy ez valószínűleg 1 bug..... Nemhiszem, hogy bárki tud erre valami okosat mondani, de hátha. Szerintetek mitől lehet ez? Hogyan lehetne kiküszöbölni.

    Játéknak a setting menüjébe(ez még win alatt van), van 1 hardverellenőrző opciója. Ott minden alkatrészem optimális, sőt még jobb is annál.(úgyhogy high grafikába kéne futnia, ehelyett......)

    Megjegyzem: 2300-as sempron, X1650pro, 768 ram elviszi a játékot simán(régebbi gépem, tapasztalatból mondom)....úgyhogy tényleg nem a géppel van a gond.

    Ötlete esetleg van valakinek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák