Új hozzászólás Aktív témák

  • Khelben

    nagyúr

    válasz Nick906 #9286 üzenetére

    Sok rossz tapasztalatról nem tudok beszámolni, ha nagyon alaposan végigtapogatom a házat, akkor találok 1-2 helyet, ahol meg lehet recsegtetni, ilyet mondjuk a 7 éves 9010-esem nem csinál. Szerencsére egyik se olyan helyen van, ahol a normál használat érintené. A másik az érintőgombok, a wifi meg a némítás még csakcsak használható, de a hangerő szabályozás rémes...

    A többi csak pozitív, p8600-as proci van benne, 4gb ram, ez kb mindenre elég, játékra csak azért nem, mert az x4500-as vga nem sok mindent tud (bár a legújabb wolfenstein is ment rajta, mindent minimumra véve). Szóval játékon kívül mindenre jó. Halk, netezésnél 36-40 fokos a proci, komolyabb munkánál vagy játéknál 55-65, 70-ig csak tesztelőprogramokkal lehet felvinni. 7200-as seagate hdd van benne, 45 fokos szokott lenni, mondjuk ez csak 160gb, úgyhogy lehet, hogy hamarosan cserélve lesz.
    Hálistennek nem fényes a kijelzője, így nem csak sötét szobában használható, meg az érintőgombok 1 centis sávján kívül semmi nem fényes rajta, nem koszolódik. Én minden nap hurcolom otthon meg a munkahely között, lényegesen könnyebb, mint a régi 9010-es, ha jól rémlik ez 2,7 kiló, az meg 3,7, hatalmas különbség.

    Win7 van rajta, nem volt még stabilitási probléma, driverek is működnek, egyedül a 3d driveguardot nem látja a rendszer, de nálam ez annyira nem gond, mert utazás közben nem használom.

    Hát így hirtelen ennyi, ha valami érdekel még, kérdezz nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák