Új hozzászólás Aktív témák

  • Penguin95

    senior tag

    válasz Chaser #101835 üzenetére

    Sajnos nem kompatibilisek egymással, de ha nem hiányzik a festékből, akkor a felső réteget le lehet csiszolni kicsit vizes dörzsi-szivaccsal. Rám is vár majd egy épp ilyen kör a saját példányomon.

    Amúgy én is csak azt tudom mondani, amit a többiek is. A T500 egy kiváló gép, évekig használtam (kínoztam), és még ma is hibátlanul teszi a dolgát, bár már nem én használom elsődlegesen. Akárhogy hurcoltam, akármit raktam bele, akárhogy húztam a GPU-t, mindent kibírt. Pedig volt egy időszak, mikor asztali gép helyett is használtam, és a VGA órajeleit 850/770-re emeltem (a gyári azt hiszem 680/700), hogy jobban fusson a Crysis 2. Folyamatosan 90 fok körül volt, vagy még felette is, ennek ellenére nem süvített a ventilátora, és nem ment tropára a GPU. Aztán mikor megláttam Francia91 szörnyetegét, arra jutottam, hogy nekem is kell egy olyan, mint az övé. Így került bele egy P9700-as processzor, 2*4 GB Elpida RAM, az SSD mellé egy HDD, új akku, egy plusz fém alkatrész, meg tavaly egy Ericsson modem. Mostanra már csak egy fedlap helyrehozatal kell neki, meg egy új műanyag keret a billentyűzet köré, és kész is. Akartam bele másik kijelzőt is, mert a mostani borzasztó (1680*1050-es, fakó és halvány), de nincs szívem megbontani a felső részét, főleg hogy sosem volt hozzányúlva. Na meg lassan megint kéne bele egy akku, csak most már eredeti újat nem igazán lehet bele vadászni szerintem.

    És mire ennek a monológnak a végére értem, megint el akart kapni a gépszíj, hogy vegyek egy másodikat is, és azzal is játsszam el ezt. Csak aztán rá kellett jönnöm, hogy nem Csányi a vezetéknevem, és nem bankár a foglalkozásom. Na meg még az X230T sincs kész.

Új hozzászólás Aktív témák