Új hozzászólás Aktív témák

  • thgergo

    tag

    válasz parandroid #111009 üzenetére

    - Chromebook attól még thinkpad... Windows nincs max linuxra cserélheted.
    - Magasabbra turbózik az Y, de i5-5300U erősebb ha 10 másodpercnél többet akarod használni :)
    - Mint minden intel core-i Nehalemtől a Skylake/Cometlake-ig. Biztonsági hibákat teljesítményvesztéssel patchelték. (pl. cache ürítése thread váltás esetén) Mintha az utóbbi 4 évben a T420-am webböngésző sebessége egyre jobban visszaesett, bár fene se tudja ha csak a weboldalak lettek teljesítményigényesebbek. Tesztek alapján 10-30%-al esett vissza az intel CPU-k teljesítménye. Ha minden igaz, ice-lake és tiger-lake az elsők ahol már orvosolták ezeket a hibákat.
    - Valóban, az E sorozat a Thinkpad alja.Talán jobban bírja mint egy Ideapad. Személyes tapasztalat T420 és E420 közt: Edge sorozat kicsit "műanyagosabb" de kb ugyanaz a kettő ha nem ütöd vágod dobálod. Azt a T420 lehet jobban bírja.
    - Ha van rá lehetőséged, 4xxxU 7nm-es AMD processzoros Thinkpadot érdemes most venni újonnan ha számít a teljesétmény és az energiahatékonyság. Intelnél az utóbbi 5 évben mintha megállt volna az idő, 2021-ben is 2016-os skylake-t árulnak átcímkézve... 4 magos X280-at, T480-at, T580-at is kaphatsz "félpénzért" használtan, akkor meg minek az új?

    [ Szerkesztve ]

    -

Új hozzászólás Aktív témák