Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz ivana #115038 üzenetére

    Nekem a leginkább budget X270 modell van, i3 6006U-val. Kb. egyetlen prémium feature-je volt gyári kiépítésben, az ujjlenyomatolvasó, egyébként TN 768p kijelző, 8 GB RAM, 128 GB-os SATA SSD meg külső-belső, egyenként talán másfél-két órát bíró akku volt a konfig. Cserébe nagyon olcsó volt (50k) és mivel kábé kíváncsiságból vettem (meg mert évek óta kisebb-nagyobb problémáim voltak egy X240/X250-nel, amiket végül nem tudtam 100%-osan megoldani, azokat elengedtem, de ami alkatrészt lehetett, fel akartam belőlük használni), jó vétel volt így is.

    Cserébe volt itthon X240/X250-ből 1080p IPS kijelző, két gyakorlatilag új állapotú akku (egy belső és egy külső 3 cellás), AX-es wifi modul meg egy backlit német billentyűzet (ISO kiosztás nekem kell, de az már nem izgat, hogy pont a magyar karakterek legyenek rajta).

    32 GB RAM-mal, egy LTE modemmel és egy 1 TB-os NVME SSD-vel felszerelve elmondhatom, hogy ez egy csodásan kiegyensúlyozatlan gép így, just for fun. :D Mondjuk teljesen ki tudta váltani a hurcolászós X230i-t, valamint jóval könnyebbnek érződik hurcolni, szóval megtaláltam neki a megfelelő felhasználási területet is.

    Az én felhasználásommal (ami kábé böngészés, Office, kis gépigényű játékok) bőven jó így, a lenézett 6. generációs ULV i3-mal is. Persze, Mint fut rajta, Windows fel sem merült bennem, mint ráteendő oprendszer.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák