Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz simonjoe #116763 üzenetére

    anno én is azzal szívtam, hogy az önkisülést nem nézi, csak aktív használat közben van nagyjából képben az akku elektronikája. Ha töltőn van a gép, akkor hagyja lemerülni, mert fixen a feltöltéskori állapotot látja.

    A régi t61-eseknél sajna már az utángyártottat is sikerült kinyírnom, mert kihúzva felejtettem a töltőt hosszabb időre és túlmerült. Egyszer talán rászánom magam és cellát cserélek a gyári halott akkuban - azt elvielg még áramtalanítás után életre lehet kelteni. Az újabbak t430 nál meg már egyébként is megnehezítették azt hiszem az utángyártott használatát. Van még a két gépben egy-egy magát jónak gondoló akku. Ha egyszer megpusztul egy cella, az lesz a végük.

    Nem kifejzetten terveztem, de egy akciókor lett egy fekete asus vivobook S 14 oled, mint potenciális utód. Bár még sokmindenre használható a két t430 is a 4magosra cserélt procival és 16GB rammal. Csak egyre zavaróbb volt, hogy 4k monitorral az ősi intel gpuval döcögős a sima netezés, youtube nézés. Elcsábított az i7-12700h. Ha meglesz hozzá minden körítés (90w táp, tb dual képernyő, 4k 60Hz dokkoló), akkor lehet munkában is átváltok rá. :B Azért megvan a keleti érzés, hogy a leginformatívabb viceók indiából és hasonló helyekről vannak [link] :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák