Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz Tim82 #44958 üzenetére

    "Nem csak a súly miatt, hanem az extra hely, amit elfoglal, kábeles csatlakoztatás stb."

    Hasonlítsd össze az SL300 dimenzióit pl. egy X200s méretű gépével USB-s DVD íróval együtt, van egy olyan érzésem, hogy utóbbi semmivel sem foglal több helyet, sőt. Az USB kábel felemlegetése egyenesen nevetséges a töltő méretei mellett.

    "Szerintem én viszonylagos tisztelettel és normális hangnemben szóltam hozzád (amennyiben úgy érzed, hogy nem az, akkor elnézésedet kérem), mindössze kértem tőled valamit."

    Kb. le lettem támadva, hogy mégis, hogy képzelem azt, hogy különbözik a véleményem és ennek hangot is adok, legalábbis nekem így jött át. Lehet, hogy nem tetszik, de attól még a szememben nem igazi TP az SL300, nem is annak készült. Eredetileg ráadásul viccelődésnek indult a dolog, ha megnézed a smiley-t, aztán rám szálltatok, kettő az egy ellen. A DVD csak egy szimpla semleges kérdés volt. Mai szemmel nem éppen szokványos felhasználás és nem értettem miért, elmagyarázta, utána nem is firtattam volna ha nem lovagolsz rajta tovább. A fetisizmus jelző is utána jött már dühből, persze lehet keverni az időrendi sorrendet, csak nem éppen korrekt.

    "Hol idéztelek szó szerint (és miből szűrted le, hogy szó szerinti idézet)? Azért azt nehéz lenne letagadni, hogy a fentebb linkelt hozzászólásod értelme gyakorlatilag ez."

    Ja, bocs, elkövettem egy gondolatbűnt.

    "Persze, a "hulladék" szó lehet, hogy szebben hangzik a "szar"-nál."

    Megint kevered az időrendet, amikor te szaroztál én még nem írtam olyat, hogy hulladék.

Új hozzászólás Aktív témák